ПОБЕДИТЕЛ
Проект  „С колело на училище“, Цветина Генева и Ученически съвет СУ „Димитър Благоев“, гр. Свищов – за популяризиране на активния начин на живот, чрез поставяне на стойки за колела във всички училища в града.
 
Финалистите в първото издание на конкурса Млад Благотворител:
  • Проект „Подай ръка! Подари усмивка!“, Езикова гимназия „Иван Вазов“, гр. Пловдив – за ремонт и подобряване на средата в детското онкологично отделение на УМБАЛ „Свети Георги“
  • Проект  „С колело на училище“, ученически съвет СУ „Димитър Благоев“, гр. Свищов – за популяризиране на активния начин на живот, чрез поставяне на стойки за колела във всички училища в града.
  • Проект “Щастието е …”, Национална търговска гимназия, гр. Пловдив – подпомагане на социализацията на деца с увреждания и монтиране на адаптирана за тях люлка в къщи за настаняване на деца от семеен тип.
  • Проект „Заедно в новото време”, Център за работа с доброволци към ОП „Младежки център”, гр. Хасково – за обучение на настанените в Дом за възрастни хора в града за ползване на интернет и нови технологии.
  • Проект „Игла дари – кръвна захар премери!”, СУ „Братя Каназиреви”, гр. Разлог – популяризиране на здравословния начин на живот, намаляване на дискриминацията спрямо деца, болни от диабет и закупуване на игли и тест ленти за децата от Пациентска организация „Диабет без страх”.
Финалистите трябва представят себе си и каузата си във видео клип до 20 ноември. Моля изпращайте клиповете си на office@blagotvoritel.org. За повече информация - 0885414038

Млад Благотворител
КОНКУРС
за проект за благотворителна инициатива

на ученици


Условия за кандидатстване:

Конкурсът е за ученици от 5 до 12 клас  от цялата страна.
Фондацията ще дари 2000 лв. за реализиране на инициативата.
Победителят ще организира дарителска кампания, за да осигури още 200 лв. за каузата, която ще се осъществи до края на учебната 2016/2017 г.

Проектите се изпращат от 1 до 31 октомври 2016 г. на office@blagotvoritel.org
5-те най-добри предложения ще представят проекта си във видеоклип.
Победителят ще бъде обявен на 5 декември 2016 г. 
Пълната информация  и условията на конкурса ще намерите на www.blagotvoritel.org

Инициативата стартира в рамките на Седмицата на фондациите и дарителите в България, организирана от Български дарителски форум

Изтеглете формуляра за кандидатстване тук: